Patienttilfredshed

I forbindelse med udredning, indlæggelse og kontrol udfylder vore patienter et spørgeskema om tilfredshed med behandlingen. Vi er stolte af at kunne dokumentere en høj patienttilfredshed med forløbet, under og efter operation. Analysen er baseret på mere end 4000 patientforløb.


Figur-11a-Patientvurdering-udredning.jpg
Baseret på 3894 spørgeskemaer udfyldt efter afsluttet udrednings forløb på Privathospitalet Mølholm udtrykte patienterne stor tilfredshe
d med udredningen før operationen. Af figuren fremgår patienternes vurdering af patientundervisning, forundersøgelse, forbehandling, kostvejledning og generel vejledning.

 

 

Figur-11bPatientvurdering-indlæggelse.jpg
Baseret på 3894 spørgeskemaer udfyldt efter fedmeoperation på Privathospitalet Mølholm udtrykte patienterne stor tilfredshed med forløbet under indlæggelsen. Af figuren fremgår patienternes vurdering af pleje, information og udskrivelses tidspunkt. Således udtrykte henholdsvis 82,9 % og 14,1 % af de fedmeopererede patienter, at de var meget tilfredse eller tilfredse med at blive udskrevet dagen efter operationen.

 

 

Figur-12-Patientvurdering-fedmeoperation.jpg
Baseret på spørgeskemaer udfyldt af patienter der kom til kontrol 4 og 12 måneder efter fedmeoperation på Privathospitalet Mølholm udtrykte 88,5 % og 90,8 % fuldstændig tilfredshed med resultatet med operationen. Èt år efter fedmeoperationen var der ingen patienter som havde fortrudt fedmeoperationen.

 

Patienttilfredshed

skala.gif

Vi måler vores resultater Læs mere
 

Nyheder

Se alle nyheder


 

 


 

Test dit BMI