Forundersøgelse

På forundersøgelsesdagen vil du som patient møde det specialistteam, som vil følge dig før, under og efter operation. Du møder den medicinske overlæge, som vurderer din generelle helbredstilstand. Konstateres sukkersyge, forhøjet blodtryk eller andre sygdomme, vil du blive behandlet, således at du er i den bedst mulige helbredsmæssige tilstand forud for operation. Du møder fedmekirurgen, som vil informere dig om operationstyper, risici og resultater.

Du vil blive vejledt af den koordinerende specialsygeplejerske, som er din kontaktperson og står til rådighed gennem hele forløbet. Diætisten vil hjælpe dig med en kostplan både før og efter operationen og vil løbende analysere, om du får den rigtige kost. 
Du vil møde ligesindede, som venter på operation, ligesom der er mulighed for at komme i kontakt med tidligere opererede patienter for at stille spørgsmål om forløb og livet efter en fedmeoperation.


På forundersøgelsesdagen aftales din operationsdato, hvor vi tager hensyn til dine behov idet vi generelt ikke har ventetid.

Patienttilfredshed

skala.gif

Vi måler vores resultater Læs mere
 

Nyheder

Se alle nyheder


 

 


 

Test dit BMI